spot_img

Dovizioso: «Είμαστε γρήγοροι, αλλά πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι»

Ο Andrea Dovizioso πιστεύει, πως η Ducati έχει τη μοτοσυκλέτα ώστε να μπορεί να είναι σε θέση να παίρνει τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Ο Ιταλός που έχασε τον τίτλο στον τελευταίο αγώνα του 2017, είναι αυτός που θέλει να σπάσει τη κυριαρχία του Marc Marquez και για πολλούς ένα από τα φαβορί του τίτλου. Όμως, πολλά αποτελέσματα δεν έχουν έρθει, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP είναι στη Βαρκελώνη, εκεί όπου πέρυσι ο Dovi πήρε μια μεγάλη νίκη και ξεκίνησε την μεγάλη αντεπίθεση της Ducati που παραλίγο να του δώσει τον τίτλο.

Στους τελευταίους τρεις Αγώνες παλεύαμε για τη νίκη σε τρεις τελείως διαφορετικές πίστες κι έτσι ξέρω ότι δουλεύουμε καλά. Είμαστε γρήγοροι, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί πολλά μπορεί να συμβούν σε κάθε αγώνα. Πρέπει να έχεις πάντα καθαρό μυαλό για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις δοκιμές που κάναμε στη Βαρκελώνη, αλλά και σε αυτές του Mugello, ήμασταν λίγο πιο αργοί από τους αντιπάλους μας. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι στο MotoGP δεν μετρά ο ένας γύρος κι έτσι πάμε με ενθουσιασμό και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τον αγώνα στο Montmelo.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles