spot_img

Dovizioso: «Στη μάχη για το πρωτάθλημα από το πρώτο αγώνα»

Ο Andrea Dovizioso είναι αρκετά αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν, πως η ομάδα του είναι σε θέση για πολύ καλά αποτελέσματα από τον αγώνα του Κατάρ.

Η Ducati είχε έναν πολύ καλό χειμώνα, δουλεύοντας με τους αναβάτες της για να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα της για τη νέα σεζόν. Οι χρόνοι έδειξαν να είναι πολύ δυνατοί, δίχως όμως να μαρτυρούν τη πραγματική τους δύναμη.

Το Κατάρ αποτελεί μια πίστα όπου πέρυσι ο Dovizioso κατάφερε να επικρατήσει έπειτα από σκληρή μάχη με τον Marc Marquez και φέτος είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση πως τα πράγματα οδεύουν από το καλό στο καλύτερο.

Δουλέψαμε μεθοδικά και με θετικό τρόπο σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα και είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε στη μάχη για το πρωτάθλημα από το πρώτο αγώνα Οι χρόνοι από τις δοκιμές του Κατάρ δεν δείχνουν όλη την εικόνα, μιας και οι περισσότεροι δούλεψαν για το ρυθμό αγώνα. Όσο για εμάς, συγκεντρώσαμε πολλά κι ενδιαφέροντα δεδομένα, τα οποία αναλύσαμε για να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή στρατηγική. Θα μπορούμε να αξιολογήσουμε τόσο το δικό μας επίπεδο, όσο και το αντίστοιχο των ανταγωνιστών μας, μόνο όταν μπούμε στην πίστα. Αυτό όμως που έχει σημασία και μετράει πάνω από όλα, είναι ότι η αίσθησή μας πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή για την ώρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles