spot_img

Υβριδικό το επόμενο Civic Type R;

Σχεδιαστές και μηχανικοί ετοιμάζουν την επόμενη γενιά του διάσημου Civic και το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Honda θα στραφεί στην υβριδική τεχνολογία στο μέλλον.

Ωστόσο μπορεί αυτό να αποτελεί ακόμα φήμη, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο, μιας και οι κατασκευαστές παγκοσμίως στρέφονται μακριά από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, με τα υβριδικά μοντέλα να πληθαίνουν ακόμα περισσότερο. Όμως, στη Honda σέβονται την ιστορία του μοντέλου και δεν θέλουν να χαθεί η ουσία που έχτισαν τις τελευταίες δεκαετίες, με την πλήρη ηλεκτρικοποίηση να είναι ένα σενάριο που είναι σχεδόν αδύνατο να πάρει το πράσινο φως.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η επόμενη γενιά του μοντέλου είναι ακόμα μακριά, μιας και περιμένουμε σύντομα μια facelift έκδοση της τωρινής γενιάς, προτού η Honda αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στο μοντέλο.

Σύμφωνα με το E Concept, σχεδιαστικά αναμένεται να δούμε retro λεπτομέρειες στο επόμενο Civic, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα. Η απόδοση για τη Honda είναι το παν και θέλει τη κάθε γενιά του μοντέλου να προσθέτει μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ιδίου και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles