spot_img

Βρήκε τις λύσεις που έψαχνε ο Dovizioso

O Andrea Dovizioso ήταν χαρούμενος μετά τις δοκιμές που έκανε στη πίστα του Misano και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα.

Ο Ιταλός είχε έναν πολύ κακό αγώνα στο GP Αγίου Μαρίνου, παρά το γεγονός πως τερμάτισε στην 7η θέση. Από τους αναβάτες της Ducati δεν ήταν ο ταχύτερος, όμως το αποτέλεσμα αυτό τον έφερε στη κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: GP Αγίου Μαρίνου Race: Παρθενική νίκη για Morbidelli

Τώρα, στις δοκιμές που πραγματοποίησε το ΜotoGP στην ίδια πίστα, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες λύσεις. Από το αποτέλεσμα που είχε, φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και δεν το έκρυψε.

Οι δηλώσεις του Dovizioso
Για το τι νέο δοκιμάσαμε δεν με αφήνουν να σας πω. Νομίζω όμως ότι θα είμαστε δυνατότεροι αυτό το τριήμερο. Κατάφερα να οδηγήσω διαφορετικά απ’ ότι προηγουμένως και αυτό είναι κάτι που απαιτεί το νέο ελαστικό της Michelin. Ο τρόπος που οδηγούσα τα τρία τελευταία χρόνια δεν ήταν αρκετός. Είμαι χαρούμενος γιατί οδηγούσα διαφορετικά στα φρένα και στις εισόδους των στροφών, με αποτέλεσμα να κάνω καλούς χρόνους. Το απόγευμα δεν οδήγησα επειδή είχαμε ολοκληρώσει τη δουλειά μας και δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε περισσότερους γύρους στην πίστα. Η αίσθηση μου βελτιώθηκε πάρα πολύ κι ελπίζω ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Dovizioso αυτό τον αγώνα. Ήταν καλό που επιστρέψαμε στην πίστα για να δούμε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες. Είχαμε και νέα πράγματα στη μοτοσυκλέτα και όλα δούλεψαν καλά. Πρέπει να δούμε όμως αν αυτά που βρήκαμε μπορούν να εφαρμοστούν και στην Βαρκελώνη, σε διαφορετική πίστα με λιγότερη πρόσφυση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles