spot_img

GP Αγίου Μαρίνου Race: Παρθενική νίκη για Morbidelli

O Franco Morbidelli ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα για το GP Αγίου Μαρίνου στο Misano, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο MotoGP.

Ο Ιταλός έκανε την τέλεια εκκίνηση και έστριψε στην 1η θέση και δεν κοίταξε ποτέ πίσω του, κάνοντας έναν φοβερό αγώνα. Δίχως να χάσει τον ρυθμό του και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα δεν κοίταξε ποτέ πίσω και έφτασε στη νίκη. Αυτή ήταν μια τεράστια στιγμή για τον Morbidelli, oποίος έφερε στην ομάδα του την τρίτη φετινή νίκη, λίγες εβδομάδες μετά το τρομακτικό ατύχημα στο Red Bull Ring. Το αποτέλεσμα αυτό, τον φέρνει μάλιστα και στο παιχνίδι του Τίτλου, στο πιο απρόβλεπτο Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο εκπληκτικός Peco Bagnaia, o οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και με μια φοβερή εμφάνιση πήρε ένα τρομερό αποτέλεσμα. Έχοντας πάρα πολύ καλό ρυθμό, ήταν η ταχύτερη Ducati και δεν αποκλείεται η εμφάνισή του να του δώσει τη προαγωγή στην εργοστασιακή ομάδα. Για να πάρει τη θέση αυτή, έπρεπε να δώσει μεγάλη μάχη με τις Suzuki και τον Valentino Rossi.

O Joan Mir μπήκε στον τελευταίο γύρο, προσπερνώντας τον teammate του και στη στροφή 9 έκανε τη μεγάλη κίνηση. Με ένα εξαιρετικό προσπέρασμα, πήρε την 3η θέση από τον Valentino Rossi και του αρνήθηκε το 200ο του βάθρο. Μάλιστα παραλίγο να περάσει και τον Bagnaia, όμως για χιλιοστά έμεινε πίσω του.

Ο Rossi θα πρέπει να νιώθει απογοήτευση έπειτα από τη σκληρή μάχη που έδωσε και δεν πήρε το βάθρο, έχοντας όμως μερικά λάθη που του κόστισαν. Πίσω του ολοκλήρωσε ο Alex Rins που είδε και πάλι τον Mir Να τον κερδίζει.

Ο Maverick Vinales είχε ακόμα έναν απογοητευτικό αγώνα, όντας η σκιά του ίδιου του εαυτού σε σχέση με το Σάββατο. Μπορεί η επιλογή του σκληρού πίσω ελαστικού να ήταν ρίσκο, όμως δεν είχε ποτέ τον ρυθμό να πάρει το βάθρο. Τελικά αρκέστηκε στην 6η θέση και σίγουρα θα είναι και πάλι απογοητευμένος, όπως και η ομάδα του. Στην 7η θέση αρκέστηκε ο Andrea Dovizioso. O Ιταλός αναβάτης της εργοστασιακής Ducati αρκέστηκε στην 7η θέση και το αποτέλεσμα αυτό τον φέρνει στη κορυφή της βαθμολογίας. Μπορεί να μην έκανε σχεδόν τίποτα σήμερα, αλλά ένα μέτριο τριήμερο τον φέρνει με χαμόγελο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Πίσω του βρέθηκε ο Jack Miller που ξεκίνησε δυναμικά, αλλά ο ρυθμός του δεν ήταν αρκετός για να δώσει τις μάχες που θα ήθελε.

Ο Takaaki Nakagami ήταν η ταχύτερη Honda και πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην 9η θέση και πήρε σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια. Ο Pol Espargaro έκλεισε τη πρώτη 10άδα για την KTM σε έναν μέτριο αγώνα, με τους Miguel Oliveira και Brad Binder να ακολουθούν πίσω του. Ο Aleix Espargaro βρέθηκε στην 13η θέση, ενώ τη βαθμολογούμενη 15άδα έκλεισαν οι Iker Lecuona και Johann Zarco.

O Fabio Quartararo είχε έναν τραγικό αγώνα εγκαταλείποντας με δύο πτώσεις, ενώ ο teammate του κατάφερε να κερδίσει. Η εξέλιξη αυτή τον φέρνει εκτός πρωτιάς στη βαθμολογία, ενώ είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο με δύο νίκες στη Jerez.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα Αγώνα για το GP Αγίου Μαρίνου

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles