spot_img

Ducati: «Ανήσυχος ο Dovi με τον ρυθμό του Marquez»

Ο Andrea Dovizioso μπορεί να πήρε τη νίκη στο GP του Κατάρ, όμως έπρεπε να κρατήσει πίσω του έναν τρομερό Marc Marquez.

H πίστα του Losail στο Κατάρ είναι μια πίστα που ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά της Ducati παρά σε εκείνα της Honda. Όμως, τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε αρκετά κλειστούς αγώνες στη συγκεκριμένη πίστα και σε συνδυασμό με το γεγονός πως είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, ίσως δεν αφήνει ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Ο Dovizioso είχε χρηστεί ως φαβορί πριν το αγωνιστικό τριήμερο και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις κερδίζοντας τον Marquez για 0.027s. Όμως, ο team manager της ιταλικής ομάδας, Davide Tardozzi, παραδέχθηκε πως ο Dovi δεν είδε με καλό μάτι τον ρυθμό του αντιπάλου του.

Ο Dovi ανησυχεί για τον Marc, μιας και το Κατάρ είναι μια πίστα που ταιριάζει περισσότερο στην Ducati και όχι στην Honda. Όμως ο Marc κατάφερε και ήταν εκεί μέχρι το τέλος. Είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και το απέδειξε με την εμφάνισή του. Ο Dovi σέβεται απόλυτα τον Marc και ξέρει καλά ότι αυτόν πρέπει να κερδίσει αν θέλει να πάρει τον τίτλο φέτος.

Στη συνέχεια δήλωσε θετικός στο να κριθεί ο τίτλος στον τελευταίο αγώνα, όμως να υπάρχει διαφορετικός νικητής.

Ελπίζουμε να κριθεί στον τελευταίο αγώνα αλλά με διαφορετική κατάληξη. Νομίζω ότι ο Dovi έμαθε πολλά από την περσινή σεζόν. Ξέρει ότι σε κάποιους αγώνες δεν θα μπορεί να παλέψει για τη νίκη, θα προσπαθήσει όμως να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο ένας από τους δυο ή τρεις αναβάτες που στο τέλος θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles