spot_img

Δυνατό τεστ ο Ricciardo για τον Norris

Ο Lando Norris ευελπιστεί πως ο Daniel Ricciardo θα δώσει μια νέα πνοή στην McLaren και θα τον ωθήσει να βελτιώσει την επίδοσή του.

Στα μέσα Μαΐου του 2020 ανακοινώθηκε το συμβόλαιο του Daniel Ricciardo με την ομάδα του Zak Brown. Το πακέτο που θα φέρει φέτος η McLaren μαζί με τον νέο κινητήρα της Mercedes, ίσως αποτελέσουν για τον Αυστραλό οδηγό το ιδανικό ταίρι. Έχει αποδείξει αρκετές φορές την ταχύτητά του και αναμένουμε να δούμε την απόδοσή του με ένα πιο σταθερό και αξιόπιστο μονοθέσιο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 3 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο νέος του teammate, Lando Norris, δήλωσε πως η έλευση του Ricciardo θα φέρει στην ομάδα την πολύτιμη εμπειρία ενός νικητή.

Θα είναι μια εξαιρετική χρονιά πιστεύω και [ο Ricciardo] θα μας προσφέρει μια διαφορετική προοπτική σε πολλά θέματα. Πιστεύω αρκετά σχόλιά του θα είναι σαν εκείνα του Carlos, καθώς και εκείνος έχει οδηγήσει μονοθέσιο της Renault με παρόμοια χαρακτηριστικά. Το πιο βασικό που με δίδαξε είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει μέσα σε μια ομάδα, αξιοποιώντας τις γνώσεις του ως οδηγός.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #37 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1. 

Ο νεαρός Βρετανός μπαίνει στην τρίτη του σεζόν στην F1 με την McLaren. Στην πιο εντυπωσιακή σεζόν της ομάδας, το 2020 πρόσφερε συστηματικά βαθμούς τερματίζοντας 9ος στο πρωτάθλημα οδηγών.

Αντίστοιχα ο Daniel έχει συνεργαστεί με την red Bull, οπότε γνωρίζει τι χρειάζεται μια ομάδα, ένα μονοθέσιο και ένας οδηγός για να κερδίσει έναν αγώνα. Αυτό είναι κάτι που έλειπε από τον Carlos. Είναι πολύ θετικό που θα έχουμε τις φρέσκιες ιδέες του Daniel, ώστε να βελτιωθούμε. Επίσης, είναι σημαντικό να συνεργάζομαι με κάποιον από τον οποίο μπορώ να μάθω πολλά. Είναι ένας οδηγός που έχει κερδίσει αγώνες και θεωρείται από τους καλύτερους μέσα στο grid. Είναι καλή ευκαιρία να συγκριθώ μαζί του.

Τα βλέμματα επομένως θα είναι στραμμένα επάνω του για το εάν θα καταφέρει να ταιριάξει τις αποδόσεις ενός πιο έμπειρου οδηγού.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας, τον τελευταίο Φιλικό Αγώνα του automotonews.gr πριν το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles