spot_img

Δύο εναλλακτικές είχε προτείνει στην Honda η McLaren πριν το διαζύγιο

Πριν η συνεργασία των δύο εταιριών φτάσει στο απροχώρητο, η McLaren είχε κάνει τις δικές της προτάσεις στην Honda, ώστε να σώσει τη κατάσταση.

Η ομάδα του Woking κατάλαβε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα στη φετινή σεζόν από τις αρχές μάλιστα, πριν τις χειμερινές δοκιμές. Όμως, δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και επιχείρησε να κάνει ότι μπορεί από τη μεριά της, ώστε να βγουν κερδισμένες και οι δύο μεριές.

Ο Eric Boullier, μίλησε για τις δύο εναλλακτικές που πρότειναν στη Honda, μήπως και αλλάξει η κατάσταση.

Στις πρώτες χειμερινές δοκιμές, καταλάβαμε πόσο σοβαρά ήταν τα προβλήματα που μας περίμεναν. Αρχίσαμε να είμαστε νευρικοί και ψάξαμε για λύσεις που θα βελτίωναν τη κατάσταση. Ως λύση είχαμε το να φύγει για έναν χρόνο η Honda από την F1 ώστε να βελτιωθεί και η McLaren να χρησιμοποιούσε έναν διαφορετικό κινητήρα.

Η άλλη λύση που είχε προτείνει η McLaren, ήταν να δοθεί εξωτερική βοήθεια προς την Honda από μια ειδική επιτροπή.

Μηχανικοί από την Honda, μαζί με τους συναδέλφους τους από την Mercedes, μπορούσαν να έχουν μια τεχνική συνεργασία. Ή να δημιουργούσαμε μια ομάδα από ειδικούς στον τομέα του κινητήρα από διάφορες εταιρίες, ώστε να βοηθήσουν τη Honda να βρει λύσεις ταχύτερα. Δυστυχώς καμία από τις προτάσεις μας δεν εξερευνήθηκαν και ως αποτέλεσμα μείναμε δίχως ιδέες. Φτάσαμε τότε στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να τερματίσουμε τη συνεργασία μας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles