spot_img

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ταχύτερος Έλληνας στο ΟΑΚΑ ο Αθανασούλας

Ο Λάμπρος Αθανασούλας σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα στους Έλληνες οδηγούς στην ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ.

Το 2022 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησε με τη Super Special Stage στο ΟΑΚΑ, η οποία διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης. Ανάμεσα στους 67 οδηγούς που έτρεξαν στο Ολυμπιακό στάδιο, υπήρχαν 22 ελληνικές συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων τριών με καταγωγή από την Κύπρο. Ο οδηγός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο ήταν ο Λάμπρος Αθανασούλας με Huyndai, που ολοκλήρωσε τη Super Special Stage στο ΟΑΚΑ σε χρόνο 2:02.4, με τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα με Volkswagen να έπεται όντας 1s πιο αργός. Τον 3ο χρόνο σημείωσε ο Jourdan Serderidis με Ford, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Γίωργος Αθανασόπουλος και Χρυσόστομος Καρέλλης.

Οι υπόλοιποι Έλληνες (και Κύπριοι) οδηγοί που σημείωσαν χρόνο ήταν οι Ευθύμης Χαλκιάς, Γιώργος Κεχαγιάς, Βασίλης Βελάνης, Γιώργος Βασιλάκης, Μανώλης Στεφανής, Επαμεινώνδας Καρανικόλας, Διονύσιος Σπανός, Πέτρος Παντέλη, Παναγιώτης Ρουστέμης, Πασχάλης Χατζημάρκος, Σάββας Λεφκαδίτης, Παναγιώτης Ισμαήλος, Στέφανος Θεοχαρόπουλος, Λοΐζος Παπαγεωργίου, Τάσος Κανελλόπουλος, Θεόδωρος Καλαμαράς και Χαρίσης Καλτσούνης.

Το πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται την Παρασκευή με τη διεξαγωγή 6 ειδικών στις τοποθεσίες «Λουτράκι», «Χαρβάτι», «Δάφνη», «Λειβαδιά» και «Βωξίτες».  

Ακούστε την εκπομπή για τη Formula 1, Slipstream.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles