spot_img

Έκπληκτος ο Vettel από τη διαφορά στις κατατακτήριες δοκιμές

Ο Sebastian Vettel φάνηκε έκπληκτος από τη διαφορά της Ferrari από την κορυφή, με τον Γερμανό να μένει για πρώτη φορά φέτος εκτός πρώτης σειράς.

Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, ο Γερμανός της Ferrari βρέθηκε 0.4s πίσω από τις δύο Mercedes των Bottas και Hamilton που ήταν ένα επίπεδο μόνοι τους.

Ο Γερμανός μπορεί να κέρδισε ξανά εύκολα τον teammate του, Kimi Raikkonen, όμως φάνηκε να μην μπορεί να χωνέψει γιατί το Ιταλικό μονοθέσιο δεν είχε την απαραίτητη ταχύτητα.

«Στο Q2 σκέφτηκα “ok, θα είναι αρκετά μικρή η διαφορά” και πήγα ευχαριστημένος στο Q3 και στον πρώτο μου γύρο ήμουν αρκετά χαρούμενος. Και μόλις έκανα τον χρόνο μου ήμουν τέσσερα δέκατα πιο αργός. Τέσσερα δέκατα ήταν πολύ περισσότερος χρόνος απ’όσο περίμενα σε σχέση με το πόσο καλά ένιωσα στον γύρο. Στη τελευταία προσπάθεια, προσπάθησα πολύ σκληρά σε όλα τα σημεία της πίστας, δεν είχα τίποτα να χάσω. Προσπάθησα πιο σκληρά, αλλά ήμουν πιο αργός. Μπορούσα να πάω ένα δέκατο πιο γρήγορα. Ελπίζουμε να είμαστε ταχύτεροι αύριο».

Ο Γερμανός δεν μπορούσε να καταλάβει που βρήκε η Mercedes τόση διαφορά, καθώς αυξήθηκε από τον προηγούμενο αγώνα.

«Δεν έχω δει που χάσαμε τον περισσότερο χρόνο. Δεν ξέρω αν έχουν φέρει αναβαθμίσεις και μπορούν να πιέσουν πιο σκληρά. Χάσαμε περισσότερο χρόνο απ’ότι συνήθως. Το σημαντικό για αύριο είναι πως ένιωσα καλά το μονοθέσιο σήμερα».  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles