spot_img

Εκτός δοκιμών Μπαχρέιν ο Stroll λόγω τραυματισμού

Ο Lance Stroll θα χάσει το μοναδικό τεστ δοκιμών της Formula 1 λόγω τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Ισπανία.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκινά το 2023 για τον Lance Stroll. Ο 24χρονος Καναδός δεν θα καταφέρει να παραβρεθεί στο τριήμερο τεστ του Μπαχρέιν (23-25) αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η Aston Martin.

H βρετανική ομάδα αναφέρει πως ο Stroll είχε ατύχημα κατά την προπόνηση με ποδήλατο που έκανε στην Ισπανία. Οι τραυματισμοί του χαρακτηρίζονται ως «μικροί», ωστόσο είναι αρκετοί για να τον κρατήσουν μακριά από την αγωνιστική δράση.

Η κατάσταση της υγείας του θα εξετάζεται σε καθημερινή βάση, καθώς δεν είναι σίγουρο ακόμα για το αν θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της σεζόν. Το Grand Prix Μπαχρέιν θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Μαρτίου. Ο Stroll ανέφερε.

«Είχα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησής μου με ποδήλατο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τη φετινή σεζόν. Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στο μονοθέσιο. Έχω τεράστιο κίνητρο να επιστρέψω δυνατός από την ατυχία αυτή το συντομότερο δυνατό».

Η Aston Martin δεν ανακοίνωσε κάποιον οδηγό ως αντικαταστάτη του Stroll για τις δοκιμές του Μπαχρέιν. Η ομάδα του Σίλβερστον περιμένει την ανάρρωσή του να είναι ταχεία.
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Grand Prix Μπαχρέιν, αναπληρωματικοί οδηγοί της ομάδας είναι οι Felipe Drugovic και Stoffel Vandoorne.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #106 με την ανάλυση των μονοθεσίων των Ferrari, Aston Martin, McLaren και AlphaTauri.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles