spot_img

Ελπίζουν σε παραμονή του Vettel στην Ferrari

O τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Mattia Binotto, πιστεύει πως ο Sebastian Vettel θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα.

Πολλά δημοσιεύματα έχουν δημοσιευθεί τον τελευταίο καιρό, όπου ισχυρίζονται την μετακίνηση του Sebastian Vettel στην Mercedes το 2018.

Το συμβόλαιο του Γερμανού ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο ο Binotto ελπίζει πως το να κερδίζεις με την Ferrari θα κάνουν τον Vettel να παραμείνει.

«Ελπίζω πως ο Seb θα παραμείνει στο Maranello, καθώς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν οδηγό από το να κερδίζει με την Ferrari. O Vettel είναι ένας από τους οδηγούς μας. Είναι ένας πολυπρωταθλητής. Πιστεύω πως θα παραμείνει μαζί μας, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για έναν οδηγό από το να κερδίζει με το κόκκινο αυτοκίνητο».

Πέραν από τον Binotto, o πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα για την υπόθεση Vettel και έδωσε μια νέα διάσταση.

«Εάν είναι χαρούμενος με το μονοθέσιο και του αρέσει, τότε μπορεί να μείνει για όσο καιρό ακόμα θέλει. Οι συζητήσεις που είχαμε πέρυσι ήταν αρκετά έντονες, καθώς το μονοθέσιο δεν ήταν πολύ καλό. Οπότε προσπαθούμε να του δώσουμε το μονοθέσιο που θέλει και η επιλογή είναι δική του. Ονειρευτήκαμε να είμαστε στη κορυφή της βαθμολογίας και εκεί είμαστε».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles