spot_img

Ένα νέο love story «γεννιέται» στην F1

Έτοιμες να δημιουργήσουν μία νέα συμμαχία στον κόσμο της Formula 1 είναι οι Haas και Alfa Romeo από τη σεζόν του 2024.

Η είσοδος της Audi στη Formula 1 από το 2026, γεννά αλυσιδωτές αντιδράσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Ως γνωστόν, η γερμανική εταιρεία εξαγοράζει τη Sauber Motorsport η οποία σήμερα μάχεται στις πίστες του κόσμου ως Alfa Romeo F1 Team. Αυτό προκύπτει από καθαρά εμπορική συμφωνία, αφού η Sauber έχει κινητήρες της Ferrari. Καθώς από το τέλος της τρέχουσας σεζόν αυτό το deal ολοκληρώνεται, οι Ιταλοί φέρονται να αναζητούν διακαώς τρόπο να παραμείνουν στο… παιχνίδι.

Και θα το κάνουν με την άλλη ομάδα που προμηθεύεται μονάδες ισχύος από το Μαρανέλο. Φυσικά πρόκειται για τη Haas F1. Σύμφωνα με το έγκυρο racingnews365.com, η Αμερικανική ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την εμβληματική ιταλική μάρκα.

Μπορεί λοιπόν φέτος Haas και Alfa Romeo να είναι αντίπαλοι και να μάχονται στις πίστες αλλά από του χρόνου (και για μία διετία τουλάχιστον), να είναι σύμμαχοι στη… Moneygram Haas-Alfa Romeo!

Σε μία συμφωνία που φημολογείται πως θα μπορούσε να βάλει ακόμα και 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στα ταμεία της ομάδας του Gene Haas.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream, για τον κόσμο της Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles