spot_img

Επική νίκη του Josef Newgarden στο Indy 500 (vid)

Σε έναν αγώνα που τα είδαμε όλα, ο Josef Newgarden έγραψε ιστορία και κέρδισε το πρώτο του Indy 500 με ένα τρομερό προσπέρασμα στον τελευταίο γύρο.

Ο νέος πρωταθλητής των 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης είναι ο Josef Newgarden. Ο Αμερικανός κέρδισε τον αγώνα των 200 γύρων στη διάσημη πίστα της Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κάνοντας ένα φανταστικό προσπέρασμα στον τελευταίο γύρο.

Έπειτα από την τρίτη και τελευταία κόκκινη σημαία λόγω συγκρούσεων και τρομακτικών ατυχημάτων, ο αγώνας συνεχίστηκε με μόλις ένα γύρο να απομένει. Στην πρώτη θέση ήταν ο Marcus Ericsson της Chip Ganassi Racing και πίσω του ο Newgarden της Team Penske.

O Σουηδός έκανε καλό πέταγμα, όμως ο Αμερικανός είχε μια εκπληκτική έξοδο από τη στροφή δύο. Οι δύο οδηγοί κινούνταν με περισσότερα από 330 χλμ/ώρα και ο Newgarden έκανε κίνηση από την εξωτερική πριν τη στροφή τρία και πήρε την πρωτοπορία. Ο Ericsson έμεινε κοντά του και βγαίνοντας από την τελευταία στροφή, ο οδηγός της Team Penske με ζιγκ-ζαγκ «έσπασε» το slipstream του Έρικσον και πήρε τη νίκη με ένα θαυμάσιο τρόπο. Έτσι, έγινε αυτός που ήπιε το γάλα στο παραδοσιακό τελετουργικό μετά τον τερματισμό.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #114, για τον κόσμο της Formula 1.

Δείτε παρακάτω τον συγκλονιστικό τελευταίο γύρο του αγώνα…

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Newgarden στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης έπειτα από 12 προσπάθειες. Μάλιστα, ήρθε από τη 17η θέση στην εκκίνηση, σε έναν αγώνα που είχε διάρκεια περισσότερες από τρεις ώρες. Στην 3η θέση της τελικής κατάταξης τερμάτισε ο Santino Ferrucci της AJ Foyt.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles