spot_img

Επίσημη αποκάλυψη για το Renault Megane RS

Λίγους μήνες πριν την αποκάλυψή του, το νέο Renault Megane RS αποκαλύφθηκε και πλέον βλέπουμε την εμφάνιση του νέου hot-hatch της γαλλικής εταιρίας.

Το νέο Megane RS, θα είναι το πρώτο μοντέλο στη κατηγορία του, όπου θα διαθέτει το σύστημα ενεργητικής τετρακίνησης 4CONTROL. Το σύστημα αυτό, επιτρέπει την βέλτιστη οδηγική συμπεριφορά. Οι πίσω τροχοί όμως, ενεργοποιούνται μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού ενεργοποιητή, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στον πίσω άξονα του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός έχει δύο επιλογές όσον αναφορά το στήσιμο του αυτοκινήτου. Αρχικά, έχουμε την Sport επιλογή, η οποία  προσφέρει υψηλή απόδοση και οδηγική άνεση και είναι κυρίως για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, έχουμε την Cup, η οποία προσφέρει την ανάλογη εμπειρία πίστας.

Όσον αναφορά τον κινητήρα, θα εξοπλίζεται με τον 1.8 turbo βενζίνης, ο οποίος αποδίδει συνολικά 300 ίππους. Επίσης, ο συγκεκριμένος θα χρησιμοποιηθεί και στο Alpine A110. Όσον αναφορά τα του κιβωτίου, θα προσφέρεται είτε με μηχανικό, είτε με αυτόματο EDC διπλού συμπλέκτη.

Περισσότερα, τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles