spot_img

Αλλαγές στην αεροδυναμική, η “Ασπίδα” και πολλά άλλα στην ατζέντα του Strategy Group

To Strategy Group συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα και στο τραπέζι θα πέσουν πολύ σημαντικά θέματα για το μέλλον της F1.

H σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη, όπου θα συζητηθούν τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον της F1. Ένα από αυτά, είναι οι γόμες των ελαστικών της επόμενης σεζόν, αλλά και το χρονοδιάγραμμα του πρωταθλήματος.

Οι φετινοί κανονισμοί στην αεροδυναμική άλλαξαν κατά πολύ, έτσι ώστε τα μονοθέσια να δείχνουν πολύ πιο επιθετικά και συνολικά να γίνουν πολύ πιο γρήγορα.

Τώρα, τα αφεντικά της F1, θέλουν να βελτιώσουν τους κανονισμούς αυτούς, εξερευνώντας νέες οπτικές και λύσεις. Αυτό φυσικά είναι μακροπρόθεσμο και θα τεθεί σε ισχύ το νωρίτερο το 2020.

Επιπλέον, η FiA θέλει να οριστικοποιήσει τον σχεδιασμό της “Ασπίδας”, ώστε να λανσαριστεί το 2018. Εάν δεν βρεθεί κάποια λύση, τότε θα δούμε το Halo στη θέση της. Μεγάλη συζήτηση θα γίνει και επί του θέματος.

Νέοι τρόποι για μείωση του κόστους θα συζητηθούν στη συνάντηση, ενώ και οι κανονισμοί των νέων κινητήρων του 2021 θα είναι ακόμα ένα από τα θέματα.

Στο τραπέζι θα πέσει επίσης και η προσθήκη νέων event όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Η FiA θέλει να δεσμεύσει όλους τους οδηγούς, ώστε να παρευρίσκονται σε 3 με 5 event ανά τη χρονιά.

Τέλος, θα συζητηθούν επίσης τα blown exhaust, το θέμα της καύσης λαδιού ως καύσιμο και τα καλύμματα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου των shark fins.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles