spot_img

Επίσημη αποκάλυψη της Alfa Romeo C41

Η Alfa Romeo Racing Orlen έγινε η τρίτη ομάδα που παρουσίασε το μονοθέσιο της αγωνιστικής σεζόν του 2021 στην F1, την C41.

Η ομάδα του Hinwil έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Ο βασικός χορηγός της, η Orlen, παρέμεινε για ακόμα έναν χρόνο στην Alfa Romeo, μαζί με το όνομα της ιταλικής φίρμας. Η C41 εξελίσσεται και κατασκευάζεται στην Ελβετία, στο εργοστάσιο της Sauber, με το όνομα της συμμετοχής να είναι καθαρά χορηγικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Έπειτα από μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση, είδαμε την παρουσίαση της Alfa Romeo C41. Το μονοθέσιο έχει διαφορετικό χρωματισμό σε σύγκριση με το 2020. Το λευκό έχει μεγαλύτερη παρουσία, με το σκούρο κόκκινο να είναι στο πλαϊνό μέρος. Επιπλέον, εμφανείς είναι οι αλλαγές στο εμπρός μέρος, με την C41 να διαθέτει διαφορετικό ρύγχος.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream #39” με τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Η ομάδα ξόδεψε τα δύο διαθέσιμα token εξέλιξης στο εμπρός μέρος του μονοθεσίου. Το ρύγχος είναι ιδιαίτερα στενό, σε μια διαφορετική προσέγγιση από τις περασμένες χρονιές. Το 2021 είναι η τελευταία χρονιά των τωρινών Τεχνικών Κανονισμών, καθώς από το 2022 τα μονοθέσια αλλάζουν στο έπακρο.

Alfa Romeo C41

Οι οδηγοί της Alfa Romeo παραμένουν οι Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi. Ο Φινλανδός μπαίνει πλέον στα 42 του χρόνια και έχει αποδείξει πως η ηλικία δεν τον έχει επηρεάσει όσο άλλους αθλητές. Από την άλλη, ο Ιταλός είχε μια απογοητευτική σεζόν το 2020 και θέλει να καθιερωθεί ως ο νούμερο ένα οδηγός μέσα στην ομάδα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Jan Monchaux, μίλησε για την C41 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Η C41 μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με το προηγούμενο μονοθέσιο, λόγω των κανονισμών που ψηφίστηκαν εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας. Μεταφέραμε πολλά ίδια κομμάτια, όπως το σασί, το κιβώτιο και το σύστημα ψύξης. Οι κανονισμοί επιτρέπουν να ξοδέψουμε δύο token εξέλιξης. Επιλέξαμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο ρύγχος. Είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση να μην κατασκευάζεις ένα καινούργιο μονοθέσιο, όμως βγάζει νόημα λόγω των συνθηκών. Ο σκοπός είναι να ελέγξουμε το κόστος.

Alfa Romeo C41

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον εναρκτήριο αγώνα της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles