spot_img

Η Honda διασφάλισε το μέλλον της Red Bull στην F1

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, αποκάλυψε πως χωρίς τη συμφωνία τους με την Honda το μέλλον της ομάδας στην F1 θα ήταν δυσοίωνο.

Μια τολμηρή απόφαση πήρε η Βρετανική ομάδα, καθώς μετά την αποχώρηση της Honda από την F1, θα αναπτύξει τους δικούς της κινητήρες. Σημαντικό πλεονέκτημα θα είναι η αξιοποίηση των ήδη υπαρχόντων μονάδων του HRD (Honda Racing Development) στην Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη αποκάλυψη της Alfa Romeo C41

Ο Horner σε πρόσφατες δηλώσεις, τόνισε πως θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να επιστρέψουν σε πελατειακό καθεστώς.

Οι προσδοκίες μας πλέον ξεπερνούν αυτές των παρόχων μας. Η συνεργασία μας με την Honda ήταν πολύ καλή και είναι κρίμα που πρέπει να τελειώσει έτσι πρόωρα φέτος. Είχαμε αρκετά επιτυχημένες σεζόν και είμαστε αποφασισμένοι αυτή η χρονιά να είναι η πιο ανταγωνιστική μας. Ήρθε όμως η στιγμή η Red Bull να πάρει το μέλλον στα χέρια της. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε το άμεσο μέλλον μας στην F1.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream #39” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.
>

Η Red Bull είναι η μόνη ομάδα του grid που κατάφερε να απειλήσει έστω και λίγο τους επτάκις Πρωταθλητές. Ειδικά προς το τέλος της σεζόν, οι διαφορές τους τόσο σε κατατακτήριες όσο και στον αγώνα είχαν αρχίσει να μειώνονται αισθητά.

Η Mercedes πέρυσι χωρίς αμφιβολία κυριάρχησε σε όλη την σεζόν. Κατά κύριο λόγο στο DNA της επιτυχίας αυτής ήταν το μονοθέσιο. Παρ’ όλα αυτά, στο GP Άμπου Ντάμπι, μια πίστα στην οποία είμαστε αήττητοι τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια, αποδείξαμε πως αυτή η κυριαρχία δεν είναι αλώβητη. Πρέπει όμως να βρούμε τρόπο να κρατήσουμε αυτή την απόδοση πιο συστηματικά σε όλη την σεζόν. Βρίσκουμε όμως τα πατήματά μας. Κανείς δεν έχει την ικανότητα να προβλέψει το μέλλον, οπότε απλά θα επικεντρωθούμε σε κάθε αγώνα και την απόδοσή μας, ειδικά τώρα με τους νέους κανονισμούς.

Μην χάσετε τη νέα εκπομπή Slipstream την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 18:00μμ. Μπορείτε να βρείτε το link εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όσο και αν η Red Bull θέλει να επικεντρωθεί στην νέα αυτή σελίδα της ιστορίας της, θα πρέπει να καταφέρει να παραμείνει ανταγωνιστική. Όπως όλα δείχνουν, οι ομάδες του midfield ενδέχεται να αποτελέσουν μεγαλύτερο κίνδυνο φέτος.

Δείτε τον εναρκτήριο αγώνα της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles