spot_img

Επίσημη αποκάλυψη της νέας Racing Point RP20

Η BWT Racing Point παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο σε εκδήλωση στην Αυστρία, με τους Sergio Perez και Lance Stroll να αποκαλύπτουν την RP20.

Οι «Ροζ Πάνθηρες» θέλουν να συνεχίσουν τη δυναμική παρουσία τους στο σπορ και το 2020, πριν οι τεχνικοί κανονισμοί αλλάξουν ριζικά από την επόμενη σεζόν και οι ίδιοι μετονομαστούν σε Aston Martin Racing. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα είχε όλο τον χειμώνα, ώστε να εξελίξει το μονοθέσιο με το οποίο έκλεισε το 2019 και να παλέψει για ακόμα μια χρονιά, για να αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα στο μέσον του grid.

Από τη παρουσίαση είναι αισθητό πως ο χορηγός του 2019, SportPesa, δεν αποτελεί συνεργάτη της Racing Point και η BWT έχει αναλάβει το ρόλο βασικού χορηγού. Το ροζ παραμένει το κυρίαρχο χρώμα με ορισμένες αλλαγές, κυρίως στο κάλυμμα του κινητήριου συνόλου. Το μονοθέσιο της Racing Point το είδαμε πρώτη φορά λίγες ημέρες πριν, όταν και διέρρευσαν φωτογραφίες της RP20.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η ομάδα πηγαίνει την Τετάρτη στη Βαρκελώνη για το πρώτο χειμερινό τεστ δοκιμών και είναι η τελευταία της χρονιά που θα αγωνιστεί με την ονομασία της Racing Point. Ο Aston Martin Racing θα αποτελέσει το επόμενο όνομα της ομάδας του Silverstone, που κάποτε ονομαζόταν Jordan, Midland, Spyker και Force India.

Racing PointRacing PointRacing Point

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles