spot_img

Επίσημο: Ανανέωσε με τη Yamaha o Vinales

Ο Maverick Vinales και η Monster Yamaha ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για δύο επιπλέον χρόνια, βάζοντας τέλος σε όλες τις φήμες.

Ο Ισπανός θα συνεχίσει να είναι οδηγός του ιαπωνικού εργοστασίου, ανανεώνοντας για τις σεζόν 2021 και 2022. Οι φήμες τον ήθελαν να μετακομίζει στη Ducati από την επόμενη χρονιά, όμως όπως είχε δηλώσει ο Lin Jarvis, η Yamaha ήθελε τον Vinales και το έκανε πράξη επεκτείνοντας τη συνεργασία τους.

Η M1 δείχνει να βολεύει τον νεαρό αναβάτη, ο οποίος έχει κατακτήσει συνολικά 6 νίκες τις τελευταίες τρεις σεζόν που βρίσκεται στην ομάδα, με καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία να είναι η 3η θέση το 2017 και το 2019. Παράλληλα, έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στη μονομαχία του με τον Valentino Rossi, δείχνοντας πως αυτός πρέπει να είναι το νούμερο ένα μέσα στην ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση τους συμβολαίου γιατί νιώθω πως παραμένω στην ομάδα μου. Αν δουλεύουμε σκληρά, τότε θα είμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαι ενθουσιασμένος. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να ανανεώσω πριν αρχίσει η σεζόν γιατί αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο και θα είμαι συγκεντρωμένος εξολοκλήρου στη νέα σεζόν. Δεν υπήρχε λόγος να μην ανανεώσω γιατί νιώθω τη Yamaha σαν οικογένειά μου και με έχει στηρίξει πολύ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η ανανέωση του Vinales φέρνει σε δυσκολότερη θέση τον Rossi, o οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και η αντικατάστασή του στην εργοστασιακή ομάδα με τον Fabio Quartararo φαίνεται ολοένα και πιο πιθανή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles