spot_img

Επίσημο: Ο Quartararo στη θέση του Rossi στη Yamaha

Η Monster Energy Yamaha ανακοίνωσε πως ο Fabio Quartararo θα πάρει προαγωγή στην εργοστασιακή ομάδα, στη θέση του Valentino Rossi.

Ο νεαρός Γάλλος εξέπληξε τους πάντες με την απόδοσή του το 2019, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κατέκτησε συνολικά 6 pole position και ανέβηκε στο βάθρο 7 φορές σε 19 αγώνες στο σύνολο. Επιπλέον, στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, ο Quartararo ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Yamaha και έδειξε πως είναι αυτός που μπορεί με την M1 να κοντράρει τον Marc Marquez.

Οι επιδόσεις του επιβραβεύτηκαν και από το 2021 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας, της Monster Energy Yamaha MotoGP Team. Θα πλαισιώσει τον Maverick Vinales, ο οποίος ανακοινώθηκε πρώτος ως οδηγός, με τον Quartararo να αντικαθιστά τον Rossi στην ομάδα.

Θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα πάρω πολύ μεγάλα αποτελέσματα. Έχω τεράστιο κίνητρο να πιάσω τρομερές αποδόσεις. Νιώθω πως η χειμερινή περίοδος είναι τεράστια. Ανυπομονώ να πάω στη Sepang και να ανέβω πάνω στη νέα M1 μου, να δουλέψω μαζί με τους μηχανικούς μου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η εξέλιξη αυτή, αφήνει εκτός εργοστασίου τον Valentino Rossi, o οποίος θα αποφασίσει στο μέσο της σεζόν τι θα κάνει στη καριέρα του στο MotoGP. Αν αποφασίσει να συνεχίσει με την Petronas Yamaha, η ομάδα θα του προσφέρει πλήρη εργοστασιακό εξοπλισμό και υποστήριξη. Θα μπορέσει όμως αυτό να είναι ο λόγος που θα κρατήσει τον Ιταλό στο MotoGP;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles