spot_img

Επίσημο: Αποχωρεί από την Ferrari o Raikkonen στο τέλος της σεζόν

Με επίσημη ανακοίνωση της, η Ferrari επισημοποίησε πως ο Kimi Raikkonen θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος του 2018.

Έπειτα από πολλούς μήνες γεμάτους φήμες για το μέλλον του Φινλανδού, ήρθε η επισημοποίηση πως η δεύτερη θητεία του στην F1 θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2018. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τα social media της Ferrari, λίγες ημέρες πριν το GP Σιγκαπούρης.

Ο αντικαταστάτης του Raikkonen αναμένεται να είναι ο Charles Leclerc που αποτελεί ένα πολύ υποσχόμενο ταλέντο της Ferrari και φέτος στην Sauber έχει εντυπωσιάσει.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Φινλανδός θα αποχωρήσει από την Ferrari έχοντας επιστρέψει το 2014, κατακτώντας μέχρι στιγμής μόλις 2 pole position, ενώ μένει να δούμε αν θα πάρει την πολυπόθητη νίκη που ψάχνει από το 2013 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όμως παραμένει ο τελευταίος πρωταθλητής της Ferrari, κερδίζοντας κόντρα στα προγνωστικά τον τίτλο από τις δύο McLaren το 2007.

Ο ίδιος ο Φινλανδός ανακίνωσε πως από το 2019 θα μετακομίσει στην Sauber και θα συνεχίσει στην F1 για άλλα δύο χρόνια και δεν αποκλείεται στο deal να περιλαμβάνεται αγορά μετοχών από μεριάς Kimi, ώστε να γίνει μέτοχος στην ομάδα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles