spot_img

Επίσημο: Στην Sauber o Raikkonen από το 2019

Απόλυτος συγχρονισμός στις ανακοινώσεις των Ferrari και Sauber, με την δεύτερη ομάδα να ανακοινώνει την άφιξη του Kimi Raikkonen από τη νέα σεζόν.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Ferrari πως ο Φινλανδός θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του 2018, η Sauber αλλά και ο ίδιος ο Kimi ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη νέα σεζόν. Ο κύκλος του στην Ferrari θα ολοκληρωθεί για δεύτερη φορά και το 2019 θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε πίσω στο 2001.

Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2 χρόνια και αναμένεται να πάρει την θέση του Charles Leclerc, o oποίος θα πάρει τη θέση του στην Ferrari δίπλα στον Sebastian Vettel. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται να άφηνε για ακόμα μια φορά εκτός F1 τον Antonio Giovinazzi, καθώς οι ιδιοκτήτες της Sauber επιθυμούν την παραμονή του Marcus Ericsson στην ομάδα, με τον Σουηδό να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σεζόν του στο σπορ.

Με την ανακοίνωση του Leclerc να έρχεται σύντομα, το grid ολοκληρώνεται σιγά σιγά, με ακόμα δύο θέσεις για το 2019 να κλείνουν.

Η κίνηση του Raikkonen να μετακομίσει στην Sauber το 2019 δεν είναι τυχαία, καθώς διασφαλίστηκε η συνεργασία της ομάδας με την Sauber. Επιπλέον, δεν αποκλείεται ο Φινλανδός μέσω όρου στο συμβόλαιο του να αγοράσει μετοχές της ομάδας στο μέλλον και να ασχοληθεί πιο στενά στον χώρο, όταν κρεμάσει τα γάντια του.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles