spot_img

Επίσημο: Ο Hamilton θα τρέξει στο Άμπου Ντάμπι

Ο Lewis Hamilton θα μπορέσει να πάρει μέρος στον τελευταίο αγώνα του 2020, καθώς έφερε αρνητικό τεστ Covid-19.

O Βρετανός αναγκάστηκε να χάσει το GP Σακχίρ, στο οποίο κέρδισε ο Sergio Perez. Όντας θετικός στον ιό, ο Hamilton τέθηκε σε καραντίνα για 10 ημέρες. Πριν δύο μέρες ανέβασε στα social media ένα βίντεο, με το οποίο δήλωνε πως ένιωθε πολύ καλά και θα προσπαθούσε να επιστρέψει στο Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 10 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Όπως ανακοίνωσε η F1, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έφερε αρνητικό τεστ στο Μπαχρέιν και μεταφέρεται τώρα στο Άμπου Ντάμπι. Με την εξέλιξη αυτή, μπορεί να πάρει μέρος στον αγώνα.

Όταν φτάσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πρέπει να περάσει από ένα ακόμα τεστ. Εάν βγει αρνητικό, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος στο paddock της F1.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Σακχίρ.

Στην ανακοίνωση της, η F1 αναφέρει πως πολλαπλά τεστ που έλαβαν χώρα στο Μπαχρέιν βγήκαν αρνητικά για τον Hamilton. Οι 10 ημέρες απομόνωσης που είχαν μπει από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε θετικός, ολοκληρώθηκαν.

Η εξέλιξη αυτή, φέρνει τον George Russell ξανά πίσω στην Williams για τον τελευταίο αγώνα. Ο Βρετανός ήταν τόσο κοντά στην πρώτη του νίκη στο Σακχίρ. Τα τραγικά λάθη της ομάδας του και ένα κλατάρισμα του τη στέρησαν. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία που είχε φέτος, όμως κατάφερε να βαθμολογηθεί ενώ πήρε και ένα τεράστιο μάθημα οδηγώντας ένα κορυφαίο μονοθέσιο.

Πλέον, παραμένει άγνωστη η φυσική κατάσταση του Πρωταθλητή, ο οποίος για πολλές ημέρες δεν μπορούσε να προπονηθεί. Πώς θα τα πάει στον τελευταίο αγώνα του 2020 ο Hamilton;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον μεγάλο τελικό του F1 Greek Mini Series από το Άμπου Ντάμπι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles