spot_img

Επίσημο: Ο Hulkenberg στη Haas το 2023

Η Haas F1 Team επισημοποίησε την άφιξη του Nico Hulkenberg για το 2023, με τον Γερμανό να παίρνει τη θέση του Mick Schumacher.

Το κλίμα στην Haas F1 δεν ήταν ευνοϊκό για τον Mick Schumacher τους τελευταίους μήνες και οι δρόμοι τους θα χωρίσουν στο τέλος της σεζόν. Ο γιος του θρύλου Michael Schumacher θα οδηγήσει για τελευταία φορά το μονοθέσιο της αμερικάνικης ομάδας στο προσεχές Grand Prix Άμπου Ντάμπι.

Τη θέση του θα πάρει ο 35χρονος Γερμανός Nico Hulkenberg, ο οποίος είναι σαφώς πιο έμπειρος καθώς έχει εκκινήσει σε 181 Grand Prix της Formula 1.

O επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner δήλως.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Nico στη Formula 1 σε ρόλο οδηγού με πλήρη συμμετοχή»

Από τη μεριά του ο Hulkenberg ανέφερε για την πλήρη επιστροφή του στο σπορ μετά το 2019.

«Η εμπειρία και η γνώση που φέρνει στην ομάδα είναι ξεκάθαρες. Αν συνδυάσεις τις ικανότητές του στις κατατακτήριες και τους αγώνες με την εμπειρία του Kevin Magnussen τότε έχουμε ένα πολύ αξιόπιστο και ικανό δίδυμο οδηγών, το οποίο πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε θέσεις στο grid. Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω θέση πλήρους συμμετοχής στο πρωτάθλημα με την Haas. Νιώθω πως δεν έφυγα ποτέ από τη Formula 1 και ανυπομονώ να κάνω ξανά αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Gene Haas και τον Guenther Steiner για την εμπιστοσύνη τους».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #102 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles