spot_img

Επίσημο: Ο Marquez επιστρέφει στο Portimao

Ο Marc Marquez θα κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στο MotoGP από τον ερχόμενο αγώνα στο Portimao, έπειτα από έγκριση των γιατρών.

Ο Ισπανός είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στον εναρκτήριο αγώνα του 2020 στη Jerez. Η ζημιά που έκανε στο χέρι του τού κόστισε τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, ενώ τον έχει αφήσει δύο αγώνες πίσω στο 2021. Η έκταση του τραυματισμού ήταν τέτοια που το χρονοδιάγραμμα επιστροφής ήταν άγνωστο μέχρι ένα σημείο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 10 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Πριν ξεκινήσει η σεζόν δοκίμασε ορισμένες μοτοσυκλέτες, όμως οι γιατροί δεν τον άφησαν να αγωνιστεί στους δύο αγώνες του Κατάρ. Τώρα όμως όλα αλλάζουν.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυση του GP Ντόχα.

Οι γιατροί Samuel Antuña και Ignacio Roger de Oña που ηγούνται της ομάδας, μαζί με τους ιατρούς De Miguel, Ibarzabal και García Villanueva, εξέτασαν τον 8-φορές Πρωταθλητή και αποφάνθηκαν ότι η κλινική κατάσταση του βραχιόνιου οστού είναι πολύ ικανοποιητική. Η πρόοδος στην ενοποίηση του κόκαλου είναι εμφανής από την τελευταία επίσκεψη. Να τονιστεί πως οι συγκεκριμένοι είναι οι γιατροί που έκαναν την τελευταία επέμβαση στο χέρι του, τέσσερις μήνες νωρίτερα.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς ήταν ένα τεράστιο δώρο για τον Marquez, o οποίος ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Χθες επισκέφτηκα του γιατρούς και μου έδωσαν το πράσινο φως για να επιστρέψω στους αγώνες. Ήταν 9 δύσκολοι μήνες, με στιγμές αβεβαιότητας και πολλά πάνω και κάτω. Και τώρα επιτέλους θα μπορώ να χαρώ το πάθος μου και πάλι! Θα σας δω την επόμενη εβδομάδα στο Portimao.

Με δεδομένο πως ο Marquez έχει χάσει μόλις δύο αγώνες τον καθιστά ως διεκδικητή του Τίτλου. Όμως, είναι άγνωστη η αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει και πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά όταν βρει την ταχύτητα που θέλει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο Marquez να πάρει νίκη στο 2021 και να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα;

Δείτε το Νυχτερινό GP Μονακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles