spot_img

Επίσημο: Ο Zarco στην KTM για δύο χρόνια

H KTM ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Johann Zarco για συμβόλαιο δύο ετών και θα πλαισιώσει τον Pol Espargaro.

O Γάλλος εντυπωσίασε στην πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, παίρνοντας pole position και παλεύοντας για νίκες. Φέτος, ήταν πολύ κοντά στην Αργεντινή, αλλά ο Cal Crutchlow κατάφερε να τον κερδίσει.

Το μέλλον του Zarco ήταν άγνωστο για αρκετό καιρό, με τις φήμες να τον έστελναν στις Honda, Ducati & Suzuki, όμως τελικά η αυστριακή εταιρία απέσπασε την υπογραφή του.

Μετά την ανακίνωση του Pol Espargaro ήρθε και εκείνη για τον Zarco. O Γάλλος θα είναι για δύο χρόνια με την KTM, αρχής γενομένης από το 2019 και θα πάρει τη θέση του Bradley Smith.

O αγωνιστικός διευθυντής της KTM, Pit Beirer, δήλωσε για τη συνεργασία με τον Γάλλο.

Πάντα είχαμε καλές σχέσεις με τον Johann, ήδη από την εποχή του Red Bull Rookies Cup. ον υποστηρίξαμε στην Moto2 μέσω της WP και ο Aki Ajo που είναι ο Διευθυντής των ομάδων μας στις μικρές κατηγορίες είναι φίλος του. Ο Zarco δεν θα ερχόταν αν δεν έβλεπε ότι θέλουμε και μπορούμε να χτίσουμε μια μοτοσυκλέτα που θα παίρνει νίκες. Πλέον νοιώθουμε υπεύθυνοι ώστε να χτίσουμε μια μοτοσυκλέτα τόσο δυνατή, ώστε να του επιτρέψει να συνεχίσει στο επίπεδο που είναι τώρα. Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη MotoGP. Τα πρώτα δυο χρόνια ήταν για να χτιστεί το project μας και να λειτουργεί σωστά. Είμαι πεπεισμένος ότι με έναν αναβάτη όπως ο Johann Zarco θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles