spot_img

Επίσημο: Στη Ducati o Miller από το 2021

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati ανακοίνωσε πως το 2021 θα εντάξει στο δυναμικό της τον Jack Miller και θα αποτελέσει τον πρώτο οδηγό στην ιταλική εταιρεία.

Ο αναβάτης της Pramac, θα κάνει το μεγάλο βήμα και το κοινό μυστικό έγινε πλέον επίσημη είδηση και αναμένεται να δώσει νέο αέρα στην ομάδα. Το συμβόλαιο του Miller είναι για το 2021, ενώ υπάρχει option ανανέωσης και για το 2022. Μένει να δούμε ποιος θα τον πλαισιώσει στην GP21, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Andrea Dovizioso έχουν βρει μέχρι στιγμής πολλά εμπόδια.

Ο Miller είναι μια σπάνια περίπτωση αναβάτη, καθώς μεταπήδησε κατευθείαν από τη Moto3 στο MotoGP το 2015 με την Honda και δεν πέρασε ποτέ από τη κατηγορία της Moto2. Το 2018 μετακόμισε στην Ducati, έχοντας εργοστασιακή υποστήριξη από την εταιρεία. Πλέον παίρνει τη μεγάλη ευκαιρία να δείξει πως όσοι πίστεψαν σε εκείνον είχαν δίκιο.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Paolo Campinoti, τον Franscesco Guidotti και όλους τους ανθρώπους της Pramac για τη στήριξή τους. Είναι τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου με το εργοστάσιο του Borgo Panigale και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, τον Claudio, τον Gigi κτλ που μου έδωσαν αυτή την καταπληκτική ευκαιρία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles