spot_img

Ο Vinales βάζει τη Suzuki στη μάχη για το Πρωτάθλημα

Ο Maverick Vinales δηλώνει πως η φετινή σεζόν του MotoGP θα είναι άκρως ανταγωνιστική, με πολλούς κατασκευαστές να δίνουν μάχη για τον τίτλο.

Ο Ισπανός έδειξε στις χειμερινές δοκιμές πως η Yamaha M1 θα είναι σε θέση να διεκδικήσει νίκες φέτος, όντας αρκετά βελτιωμένη, ενώ στο παιχνίδι μέσα θεωρείται η Ducati και φυσικά ο Marc Marquez με την Honda. Όμως για τον ίδιο δεν θα είναι οι μοναδικοί μνηστήρες.

Ο Vinales λοιπόν, βάζει πλέον στο παιχνίδι και την Suzuki, με την οποία εντυπωσιάστηκε στο Κατάρ και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τη περιμένει πολύ δυνατή.

Ακολούθησα στο Qatar την Suzuki, και πραγματικά αυτές οι μοτοσυκλέτες πάνε καλά. Αυτό ήταν έκπληξη για μένα. Σίγουρα θα είναι στη μάχη, τουλάχιστον για νίκες. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις κάποιον ανάμεσα στον Mir και τον Rins. Είναι και οι δυο τους σε εξαιρετικό επίπεδο. Είναι σίγουρα περίπλοκα. Ο Mir έχει πολύ ταλέντο, όπως άλλωστε και ο Rins, και θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Σίγουρα θα είναι στις μάχες μαζί μας για τις μπροστά θέσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles