spot_img

Επίσημο: Στη McLaren o Sainz από το 2019

Η McLaren μία ημέρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Fernando Alonso, επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Carlos Sainz Jr.

Ο νεαρός Ισπανός θα διαδεχθεί τον συμπατριώτη του που δεν θα αγωνιστεί στην F1 το 2019 όπως ανακοίνωσε την Τρίτη 14 Αυγούστου η McLaren. Η ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη, μιας και ήταν ένας από τους ελάχιστους υποψήφιους για τη θέση στην ομάδα του Woking. Έτσι, κλείνει η πρώτη θέση στην McLaren για το 2019 και μένει να δούμε ποιος θα είναι teammate του.

Ενθουσιασμένος ο Sainz για την μετακίνηση του αυτή, δήλωσε:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιτέλους μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα είμαι οδηγός της McLaren από το 2019. Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό και είμαι κατενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο στη καριέρα μου.

Η κίνηση αυτή ταυτόχρονα επιβεβαιώνει πως ο μελλοντικός teammate του Max Verstappen στην Red Bull θα είναι ο Pierre Gasly, o oποίος στη πρώτη του χρονιά στο σπορ βλέπει την προαγωγή να έρχεται αμέσως. Ταυτόχρονα, το μέλλον του Brendon Hartley στην F1 φαίνεται πως παίρνει μια νέα τροπή, καθώς δεν φαίνεται πιθανό η Toro Rosso να βρει δύο νέους οδηγούς για το 2019, ειδικά από τη στιγμή που στην ακαδημία της Red Bull δεν υπάρχουν επιλογές.

Πλέον, μένει να μάθουμε και ποιος θα είναι ο teammate του Sainz, με τον Vandoorne να μην έχει συμβόλαιο για το 2019 προς το παρόν, όμως παραμένει το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει. Ο Zak Brown έχει δηλώσει πως δεν θέλει ένα εντελώς καινούργιο οδηγικό δίδυμο, όμως ο Βέλγος δεν έχει και τη καλύτερη αγωνιστική παρουσία. Δύο άλλα ονόματα όμως που είναι μέσα στο παιχνίδι, είναι ο νεαρός οδηγός της McLaren, Lando Norris και ο Esteban Ocon, τον οποίο η Mercedes ψάχνει να τον δανείσει σε άλλη ομάδα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles