spot_img

Επίσημο: Στην Aston Martin ο Sebastian Vettel το 2021

Ο Sebastian Vettel θα παραμείνει στην F1 και την επόμενη σεζόν, υπογράφοντας με τη Racing Point που θα μετονομαστεί σε Aston Martin.

Ο Γερμανός οδηγός βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Lawrence Stroll για αρκετούς μήνες, ύστερα από την απόφαση της Ferrari να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και την επιλογή του Carlos Sainz Jr. ως επόμενου teammate του Charles Leclerc.

Αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση οδηγού για τον Sebastian Vettel, καθώς ο Sergio Perez είχε ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2022 στην ομάδα του, με την άλλη θέση να ανήκει στον γιο του Lawrence, Lance.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, ο Perez σόκαρε τον κόσμο της F1 ανακοινώνοντας πως θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς, χωρίς να υπάρχουν πλέον άλλες εναλλακτικές για τον Μεξικανό.

Αυτό έδωσε το ελεύθερο στην Racing Point να ανακοινώσει με τη σειρά της τον ερχομό του τετράκις πρωταθλητή. Ο Sebastian Vettel, από το 2021 κι έπειτα, θα πλαισιωθεί από τον Lance Stroll, στη νέα πλέον Aston Martin Racing.

Ο Γερμανός αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις στην 13η θέση στη βαθμολογία οδηγών με 16 βαθμούς, έχοντας αντιμετωπίσει έως τώρα πολλά προβλήματα με την SF1000 στη Ferrari.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, στην οποία αναλύουμε όλα όσα συνέβησαν στο GP Ιταλίας καθώς και όλα τα τεκταινόμενα γύρω από τον κόσμο της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles