spot_img

Επισπεύδει αναβαθμίσεις η Ferrari για να «χτυπήσει» τη Red Bull

H Scuderia Ferrari έχει πάρει φόρα και θέλει να κοντράρει με όλα τα μέσα τη Red Bull Racing και για το λόγο αυτό αλλάζει το πρόγραμμα αναβαθμίσεών της.

Στους τρεις πρώτους αγώνες της Formula 1 στο 2024 η Scuderia Ferrari δεν έχει λείψει από το βάθρο. Η νέα SF-24 αποδίδει καλύτερα από το αναμενόμενο κάτι που ζητούσαν διακαώς οι Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Στο Grand Prix Αυστραλίας η ιταλική ομάδα κατάφερε να κάνει το 1-2, με τον Ισπανό να παίρνει την τρίτη νίκη της καριέρας του. Στη Ferrari εκμεταλλεύτηκαν την εγκατάλειψη του Max Verstappen και μείωσαν σημαντικά τη διαφορά στη βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών.

Ο θρίαμβος στο Άλμπερτ Παρκ άλλαξε τα δεδομένα εντός της Scuderia Ferrari. Το ηθικό των Ιταλών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και για το λόγο αυτό συνεχίζουν την επιθετική τους στρατηγική.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ferrari ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για την SF-24 το οποίο θα παρουσιαστεί στον αγώνα της Ίμολα, το τριήμερο 17-19 Μαΐου. Το μονοθέσιο θα έχει μεγάλες αλλαγές, με απώτερο στόχο να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο σε απόδοση τη red Bull RB20.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Για να συνεχίσει την έντονη πίεση προς τη Red Bull Racing, η Ferrari αναμένεται να έχει μαζί της ορισμένες αναβαθμίσεις στο επερχόμενο Grand Prix Ιαπωνίας το τριήμερο 5-7 Απριλίου. Τα νέα εξαρτήματα που θα ταξιδέψουν στη Σουζούκα θα είναι ένα μέρος του μεγάλου πακέτου της ιταλικής ομάδας και όχι ολόκληρο.

Πρώτα θα χρειαστεί να περάσουν από αξιολόγηση ώστε να διαπιστώσουν οι μηχανική της ιταλικής ομάδας πως τα δεδομένα από τις αναβαθμίσεις ανταποκρίνονται στα δεδομένα του εργοστασίου. Εφόσον προσφέρουν επιπλέον ταχύτητα θα χρησιμοποιηθούν και στο Grand Prix της Κυριακής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles