spot_img

Έρχεται το πιο σκληροπυρηνικό SEAT Leon Cupra R

H SEAT ετοιμάζεται για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου θα παρουσιάσει το νέο και αναβαθμισμένο Leon Cupra με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Η ισπανική εταιρία θέλησε να προσθέσει μερικές ακόμα πινελιές στο σπορ μοντέλο της, τόσο από πλευράς απόδοσης, αλλά και εμφάνισης. Πλέον, το Leon Cupra R αποδίδει 310 ίππους και διαθέτει νέες λεπτομέρειες στο εξωτερικό του. Νέοι αεραγωγοί στο εμπρός μέρος που ξεχωρίζουν, ανασχεδιασμένος διαχύτης στο πίσω και carbon χαρακτηριστικά. Όμως, το εσωτερικό μας το κρατάνε μυστικό, τουλάχιστον προς το παρόν.

Στην καρδιά του αυτοκινήτου, βλέπουμε τον TSI κινητήρα 2.0 λίτρων που δίνει κίνηση στον εμπρός άξονα και μπορεί να συνδυαστεί, είτε με ένα 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων ή ένα αυτόματο DSG. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα γίνεται πλέον σε 5.6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα.

Το νέο Leon Cupra R θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 799 μονάδων στο συγκεκριμένο γκρι ματ χρωματισμό, με την τιμή του να μην ξεπερνά τα 35.000 ευρώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles