spot_img

Έρευνα της FIA για τις αποφάσεις του Michael Masi

Οι αποφάσεις του Michael Masi στα τελευταία στάδια είχαν αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου της Formula 1, με τον πρόεδρο της FIA, Jean Todt, να προτείνει περαιτέρω έρευνα της κατάστασης.

Στο GP Άμπου Ντάμπι, τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Formula 1 το 2021, η μάχη του Παγκοσμίου Τίτλου στους οδηγούς έφτασε μέχρι τον τελευταίο γύρο στην πίστα Yas Marina. Ο Michael Masi χειρίστηκε με αμφιλεγόμενο τρόπο την κατάσταση του αυτοκινήτου ασφαλείας, με τις αποφάσεις που πήρε να δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις από οδηγούς αλλά και θεατές για τις παραβιάσεις των Αγωνιστικών Κανονισμών που προέβη.

Διαβάστε επίσης: Συγκάλυψη σκανδάλου ή αποποίηση ευθυνών;

Λίγα 24ωρα πριν την ψηφοφορία νέου προέδρου στη FIA, ο τωρινός πρόεδρος, Jean Todt, πρότεινε στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΠΣΜΑ) να διεξαχθεί έρευνα ώστε να αναλυθεί και να διευκρινιστεί η σειρά των γεγονότων στους τελευταίους γύρους του GP Άμπου Ντάμπι. Ο Todt παρουσίασε την πρότασή του στο ΠΣΜΑ, το οποίο με τη σειρά του αποφάσισε ομόφωνα να την υποστηρίξει.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η αναφορά της FIA πως το GP Άμπου Ντάμπι, στο οποίο κέρδισε ο Max Verstappen και συνάμα το Πρωτάθλημα, αμαυρώνει την εικόνα της Formula 1.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση της FIA εδώ.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles