spot_img

Ταχύτερος ο Shwartzman στο Άμπου Ντάμπι για τη δεύτερη μέρα δοκιμών

Ο Robert Shwartzman ήταν στην κορυφή της κατάταξης στη δεύτερη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στην πίστα Yas Marina, αυτή τη φορά οδηγώντας για την Haas.

Οι δοκιμές στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι είχαν διαφορετικό χαρακτήρα από τη χθεσινή ημέρα. Οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια περαιτέρω αξιολόγηση των ελαστικών με ζάντες 18 ιντσών, ενόψει του Πρωταθλήματος Formula 1 το 2022. Η Τετάρτη περιλάμβανε μια λίγο διαφορετική κατασκευή των ελαστικών συγκριτικά με την προηγούμενη μέρα, με τις 5 γνωστές διαφορετικές γόμες διαθέσιμες.

Διαβάστε επίσης: Ο Gasly μιλά για το παράξενο ταξίδι του στην Ουγκάντα

Με εξαίρεση τη Haas, για την οποία συμμετείχαν νεαροί οδηγοί της Formula 2, οι υπόλοιπες ομάδες χρησιμοποίησαν έναν εκ των δύο βασικών οδηγών τους για το 2022. Με τη συντριπτική πλειοψηφία να καταγράφει πάνω από 125 γύρους, ο νεαρός Shwartzman έκανε τον ταχύτερο χρόνο με τη Haas στο 1:25.348. Στη 2η θέση ήταν ο Lando Norris με McLaren με διαφορά 0,461s, ενώ οι υπόλοιποι οδηγοί ήταν πάνω από 1 δευτερόλεπτο πιο αργοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Στην 3η θέση ήταν ο Sebastian Vettel με Aston Martin και στην 4η ο George Russell με Mercedes. Ο Pierre Gasly με AlphaTauri ολοκλήρωσε την ημέρα στην 5η θέση, έχοντας πίσω του τον Carlos Sainz στην 6η θέση. Στην 7η θέση βρέθηκε ο Fernando Alonso με Alpine, στην 8η ήταν ο Κινέζος Guanyu Zhou με Alfa Romeo, ενώ την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Sergio Perez με Red Bull και Pietro Fittipaldi με Haas.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles