spot_img

Εσωτερική έρευνα της Red Bull για τον Horner, τον συμβουλεύουν να παραιτηθεί

Έρευνα για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του Christian Horner έχει ξεκινήσει η Red Bull, με τη θέση του στην αγωνιστική ομάδα να κινδυνεύει.

Τεράστια αναταραχή έχει προκληθεί στις τάξεις της πρωταθλήτριας ομάδας της Formula 1 τις τελευταίες ώρες. Η Red Bull ξεκίνησε εσωτερική έρευνα κατά του Christian Horner έπειτα από καταγγελία εργαζομένου της αγωνιστικής ομάδας για απρεπή συμπεριφορά του Βρετανού. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.

Eκπρόσωπος της Red Bull είπε στην De Telegraaf.

«Αφού ενημερώθηκε για ορισμένες πρόσφατες καταγγελίες, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα. Αυτή η διαδικασία, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από έναν εξωτερικό ειδικό δικηγόρο. Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά , και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 


Πλέον δέχεται έντονες πιέσεις προκειμένου να διευκολύνει την πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1, Red Bull Racing, υποβάλλοντας την παραίτησή του, δέχεται ο Christian Horner. Ο 50χρονος Βρετανός κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά προς εργαζόμενη στην αυστριακή ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Horner της έστειλε ανάρμοστες φωτογραφίες από το κινητό του.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε να παραιτηθεί, καθώς δεν αποδέχεται τις εις βάρος του καταγγελίες.

Ο Horner είναι παντρεμένος με την πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Geri Halliwell, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Πρόσφατα τιμήθηκε με τον τίτλο CBE (Διοικητής του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) για τις υπηρεσίες του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα, είναι πολύ πιθανό τη θέση του να πάρει ο τωρινός αγωνιστικός διευθυντής, Jonathan Wheatley.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles