spot_img

Espargaro: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε τον Τίτλο»

Ο Pol Espargaro πιστεύει στη δυναμική της Honda και το γεγονός πως μπορεί να κατακτήσει πολλά βάθρα και τον Τίτλο στο 2021.

Το HRC είχε ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα στην αγωνιστική σεζόν του 2021. Το Κατάρ δεν ήταν με το μέρος της ομάδας, με τους εργοστασιακούς οδηγούς να παίρνουν μόνο 18 βαθμούς. Οι αναβάτες της LCR δεν βαθμολογήθηκαν στα δύο πρώτα GP, έχοντας μάλιστα αρκετές πτώσεις. Η έκπληξη ήταν η απόδοση του Stefan Bradl, o οποίος ως αντικαταστάτης του Marc Marquez παίρνει τα μέγιστα από τη μοτοσυκλέτα του μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 9 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Espargaro τώρα, έρχεται να δηλώσει αισιόδοξος για την συνέχεια της σεζόν. Πιστεύει πως η μοτοσυκλέτα του έχει τις βάσεις για θετικά αποτελέσματα μέσα το 2021, ενώ τολμά να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η μοτοσυκλέτα είναι γρήγορη. Δεν ανησυχώ. Μπορούμε να είμαστε στους διεκδικητές του Τίτλου. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν έρθει ο Marc, όμως η μοτοσυκλέτα μπορεί να παλέψει για βάθρο. Έχει τη δυναμική. Απλά δεν δουλέψαμε καλά. Δεν γίνεται να παλέψεις για κάτι καλό όταν είσαι 15ος. Αν ήμουν στις δυο πρώτες σειρές θα πάλευα για νίκη και στους δυο Αγώνες. Είχα καλύτερο ρυθμό από τους οδηγούς μπροστά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Honda τώρα περιμένει τη γνωμάτευση και την απόφαση των γιατρών για τον Marquez. H επιστροφή του στους αγώνες είναι πολύ σημαντική, καθώς από τη φόρμα του αναμένεται να δούμε εάν θα διεκδικήσει τον Τίτλο.

Θα καταφέρει η Honda να είναι ανταγωνιστική και να κερδίσει αγώνες μέσα στο 2021; Θα βγει σωστός ο Espargaro στις δηλώσεις του πως θα διεκδικήσουν τον Τίτλο;

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυση του GP Ντόχα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles