spot_img

Ετοιμάζει μεγάλες αναβαθμίσεις για την Ισπανία η Red Bull

H Red Bull φαίνεται να είναι έτοιμη να αντεπιτεθεί, καθώς ετοιμάζει μεγάλη αναβάθμιση στο σασί για τον πέμπτο αγώνα της χρονιάς.

Η Αυστριακή ομάδα είναι ίσως μία από τις απογοητεύσεις της χρονιάς(πέρα από την McLaren-Honda), καθώς πριν την αρχή της σεζόν ήταν το φαβορί για να χτυπήσει τη Mercedes.

Όμως, στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν, μετρά μόλις ένα βάθρο στην Κίνα, ενώ είναι ξεκάθαρο σε όλους πως έχει το τρίτο σε δυναμικότητα μονοθέσιο στο grid.

Tα μάτια και τα αυτιά του Dietrich Mateschitz στην ομάδα, Helmut Marko, ρίχνει ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης στον κινητήρα, αλλά παραδέχεται πως η ομάδα του δεν έχει κάνει και την καλύτερη δουλειά.

«Έχουμε δύο προβλήματα. Η Renault είχε θέματα με την αξιοπιστία που πήγαν πίσω την εξέλιξη και δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε το σασί που έπρεπε. Δουλεύουμε μέρα νύχτα. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα κάνουμε μεγάλο άλμα στην Ισπανία καθώς έρχονται μεγάλες αναβαθμίσεις. Το σασί θα είναι ανανεωμένο στην Ισπανία και η Renault ετοιμάζει κάτι καλό για τον Καναδά».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles