spot_img

Rossi: «Έχω ανοιχτούς λογαριασμούς στο COTA»

Ο Valentino Rossi περιμένει με αγωνία τον επόμενο αγώνα στην Αμερική, καθώς θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, έχει ξεκινήσει με πολλά προβλήματα τη χρονιά, όμως στους δύο πρώτους αγώνες μετράει δύο βάθρα. Ο πολυπρωταθλητής δεν έχει βρει τη κατάλληλη πρόσφυση που θα ήθελε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει το μέγιστο από τη μοτοσυκλέτα του. Επιπλέον, ο teammate του Maverick Vinales έχει κερδίσει τους δύο πρώτους αγώνες, φέρνοντας κατά κάποιον τρόπο σε δύσκολη θέση τον Ιταλό.

Όμως τώρα, o Rossi πηγαίνει με θετική σκέψη στον επόμενο αγώνα καθώς του αρέσει πολύ η συγκεκριμένη πίστα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στο Τέξας. Πραγματικά μ’ αρέσει το Austin. Οι πρώτοι δυο αγώνες πήγαν καλά κι ελπίζω να βελτιωθούμε κι άλλο. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά έχω εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα και την ομάδα μου. Το Austin είναι μια πολύ δύσκολη πίστα, αλλά λατρεύω να οδηγώ εκεί. Έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με αυτή την πίστα, διότι πέρυσι έκανα ένα μεγάλο βήμα στο ζέσταμα για να είμαι δυνατός στον αγώνα, αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος. Φέτος θέλω να προσπαθήσω να κάνω έναν καλό αγώνα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles