spot_img

Έτσι θα είναι η πίστα στο Μαϊάμι (vid)

H F1 είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί το Μαϊάμι το 2019, με την πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι για τη μορφή της πίστας να περνά σε προσομοιωτή και πλέον έχουμε μια πρώτη γεύση για το πως θα είναι.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει δώσει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή Grand Prix Formula 1 στους στενούς δρόμους της πόλης σε ένα από τα πιο εμπορικά του σημεία, με την Liberty Media να δουλεύει πυρετωδώς για την υλοποίηση του deal. Όμως, το αρχικό διάγραμμα της πίστας δεν έχει εντυπωσιάσει όχι μόνο τους οπαδούς, αλλά και οδηγούς όπως ο Lewis Hamilton που προσφέρθηκε να βοηθήσει στον σχεδιασμό της διαδρομής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο γύρος αναμένεται να είναι λίγο πάνω από το 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα, ενώ παραμένει αμφίβολο το αν θα είναι αυτή η τελική μορφή της πίστας ή αν θα γίνει στο συγκεκριμένο γεωγραφικό τρόπο που έχει ήδη προταθεί. Άλλη μια ανησυχία είναι η επιφάνεια της διαδρομές, καθώς οι αναπηδήσεις των μονοθεσίων θα είναι πολύ έντονες, ενώ υπάρχουν και αμφιβολίες για το σημείο της γέφυρας όσον αναφορά την ασφάλεια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πως θα είναι η πιθανή πίστα στο Μαϊάμι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles