spot_img

Έξαλλος ο CEO της Alpine με την «απαράδεκτη» απόδοση της αγωνιστικής ομάδας

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στην Alpine μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν της Formula 1, με τον CEO της, Laurent Rossi, να τονίζει δημοσίως την έντονη δυσαρέσκειά του.

Οι φιλοδοξίες της Alpine για τη φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 ήταν αρκετά υψηλές. Η γαλλική ομάδα είχε ως στόχο να έχει ένα από τα τέσσερα ταχύτερα μονοθέσια του grid και να κάνει το επόμενο βήμα προς την κορυφή του σπορ.

Ωστόσο η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ διαφορετική, με τους Esteban Ocon και Pierre Gasly να έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα με την A523. Επιπλέον, η Alpine είχε ορισμένους πολύ δύσκολους αγώνες και ως αποτέλεσμα η πραγματική της δυναμική δεν αποτυπώνεται στα αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Μαϊάμι, ο CEO της Alpine, Laurent Rossi, με δηλώσεις του στο Canal+, μίλησε με πολύ «σκληρή» γλώσσα για την απόδοση της ομάδας του έως τώρα.

«Η απόδοσή μας έως τώρα είναι κακή, είναι απογοητευτική. Ξεκινήσαμε τη φετινή σεζόν με υποδεέστερη απόδοση έναντι των αντιπάλων μας. Είναι εμφανές πως η θέση μας στη βαθμολογία δεν είναι αντάξια των πόρων που ξοδεύουμε και είμαστε ακόμα πολύ μακριά από τους στόχους μας. Σημειώνω, όχι μόνο την προφανή έλλειψη απόδοσης, αλλά πιθανότατα μία φιλοσοφία που δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της ομάδας».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #113, με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι. 

Το χειρότερο Grand Prix των Γάλλων στο φετινό πρωτάθλημα έως τώρα ήταν ο αγώνας στο Αζερμπαϊτζάν. Όμως ο Rossi έχει συγκρατήσει έναν άλλο αγώνα από το 2023, με τον οποίο έμεινε απογοητευμένος από την εμφάνισή της ομάδας του.

«Δεν μου άρεσε το πρώτο Grand Prix, διότι υπήρξαν, και συγγνώμη που θα το πω αυτό, ερασιτεχνισμοί. Οδήγησαν σε ένα κακό αποτέλεσμα, ήταν απαράδεκτο. Ο προηγούμενος αγώνας στο Μπακού ήταν παρόμοιος με του Μπαχρέιν. Δεν είναι αποδεκτές τέτοιες εμφανίσεις. Επιτρέπεται να κάνεις λάθη. Όμως μαθαίνεις από αυτά. Πρέπει να μαθαίνεις και αν κάνεις το ίδιο λάθος ξανά, σημαίνει πως δεν έμαθες και δεν έχεις αναλάβει ευθύνες. Αυτό δεν είναι αποδεκτό, πρόσθεσε».

Μετά από πέντε Grand Prix στο 2023, η Alpine βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Δείτε το εντυπωσιακό Grand Prix ΗΠΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles