spot_img

Έξαλλος ο Crutchlow για Pedrosa

O Cal Crutchlow δεν έκρυψε τα λόγια του μετά το GP Ιταλίας και επιτέθηκε λεκτικά στον Dani Pedrosa και με το δίκιο του.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, έκανε την προσπάθεια να περάσει τον Crutchlow στον τελευταίο γύρο, όμως είχε πτώση και παρέσυρε τον Βρετανό μαζί του.

Αυτός ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας που οι δυο τους είχαν επαφή στο Le Mans, όμως εδώ ο Pedrosa είχε ξεκάθαρα την ευθύνη.

Ο Crutchlow, ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα και δικαιολογημένα, καθώς από την πτώση έβγαλε τον ώμο του.

«Ήρθε από πολύ πίσω διότι πριν δεν τον άκουγα και ξαφνικά τον βλέπω δίπλα μου. Μια που τον είδα και μια που βρέθηκα από πάνω του. Δυο εβδομάδες τώρα κάνει αδίστακτες κινήσεις και αυτή τη φορά ήταν μοιραία. Είμαι χαρούμενος που έχασε τη δεύτερη θέση του στη βαθμολογία. Είμαι καλά. Μου βγήκε ο ώμος και μετά δεν μπορούσα να ανασάνω, αυτό ήταν πρόβλημα. Προφανώς είχα και χτύπημα στα πλευρά, οπότε με πήραν με το ασθενοφόρο. Όμως έτσι είναι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα γι’ αυτό. Δεν μπορώ ν’ αλλάξω ό,τι έγινε δίνοντάς του μια μπουνιά, ή κάτι τέτοιο. Το έχω κάνει κι εγώ και είμαι βέβαιος ότι θα το ξανακάνω στην καριέρα μου. Κάποιες φορές όταν πας να περάσεις κάποιον δεν σου βγαίνει έτσι απλά. Προφανώς εκείνη την ώρα ήμουν τσαντισμένος, αλλά καταλαβαίνω ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Τουλάχιστον κανείς μας δεν τραυματίστηκε και θα μπορέσουμε και οι δυο να αγωνιστούμε στην Βαρκελώνη».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles