spot_img

Rossi: «Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολη υπόθεση»

Ο Valentino Rossi ήταν απογοητευμένος μετά τον αγώνα στο Mugello, καθώς δεν άντεξε στις απαιτήσεις του αγώνα μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έδωσε σκληρές μάχες για να κρατηθεί στις μπροστά θέσεις. Όμως, οι πόνοι τον πρόλαβαν, με τον ίδιο να χάνει το βάθρο και να συμβιβάζεται με την 4η θέση.

«Σίγουρα είναι μεγάλο κρίμα που χάσαμε το βάθρο. Πάντα αυτό είναι ο στόχος μας και εδώ στο Mugello, μπροστά σε όλον αυτόν τον κόσμο είναι ακόμα πιο σημαντικό. Ειλικρινά πίστεψα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω. Στις δοκιμές ήμουν γρήγορος. Μέσα μου όμως ήξερα ότι οι 23 γύροι θα ήταν δύσκολη υπόθεση. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό να κάνεις 4-5 γύρους στις δοκιμές και εντελώς άλλο να κάνεις συνεχόμενους γύρους, στην πρώτη περίπτωση έχεις χρόνο να ξεκουραστείς. Οκτώ γύρους πριν το τέλος δεν είχα άλλες δυνάμεις και άρχισα να υποφέρω περισσότερο από το συνηθισμένο».

Τέλος, ο “Vale” παραδέχθηκε πως δεν είχε την απαραίτητη φυσική κατάσταση.

«Ήμουν δυνατός και μπορούσα να παλέψω. Σήμερα οι Ducati ήταν δυνατές διότι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το μεσαίο ελαστικό πίσω. Για εμάς, στην Yamaha, έπρεπε να βάλουμε το σκληρό που είχε λίγο λιγότερη πρόσφυση. Ωστόσο για μένα προσωπικά το πρόβλημα ήταν η φυσική μου κατάσταση. Στους τελευταίους γύρους δεν μπόρεσα να δώσω το κάτι παραπάνω διότι είχα εξαντληθεί».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles