spot_img

Εξέλιξη της SF71-H μέχρι το τέλος της σεζόν ζητά ο Vettel

O Sebastian Vettel δείχνει να είναι προσηλωμένος μόνο στην υπόθεση τίτλος και ζητά από την Ferrari να συνεχίσει την εξέλιξη του μονοθεσίου του 2018 μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο Γερμανός δίνει μια εξαιρετική μάχη για την στέψη του πρωταθλητή με τον Lewis Hamilton για δεύτερη σερί χρονιά, με την τιτανομαχία Mercedes και Ferrari να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο Γερμανός πήρε ακόμα μια νίκη για τη φετινή σεζόν και η Scuderia πλέον έχει το πάνω χέρι στα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών.

Η μάχη της εξέλιξης ξεκίνησε στον Καναδά με την Ferrari να φέρνει τον νέο της αναβαθμισμένο κινητήρα, κάτι που έκανε η Mercedes έναν αγώνα αργότερα. Στην Αυστρία είδαμε τους πρωταθλητές να φέρνουν ένα νέο μεγάλο πακέτο αεροδυναμικών αναβαθμίσεων, κάτι που οι Ιταλοί έπραξαν στο Silverstone.

Τώρα, ο Vettel δίνει μεγάλη έμφαση στον ρυθμό εξέλιξης και ζητά από την Ferrari να συνεχίσει να εξελίσσει την SF71-H μέχρι το τέλος.

Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το μονοθέσιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το μονοθέσιό μας είναι ξεκάθαρα πολύ δυνατό και δουλεύει εξαιρετικά σε όλες τις πίστες. Η εξέλιξη και η βελτίωση όμως θα είναι το κλειδί φέτος, διότι έτσι έχεις κάτι το οποίο μπορείς να μάχεσαι. Και εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να το πετύχεις.

Ο Vettel πηγαίνει την επόμενη εβδομάδα στο GP της πατρίδας του στη Γερμανία, έχοντας προβάδισμα 8 βαθμών έναντι του Hamilton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles