spot_img

Εξετάζει τους Rossi και Lorenzo για το 2021 η SRT Yamaha

Η ιδιωτική ομάδα της Yamaha ετοιμάζεται από τώρα για τη σεζόν του 2021, με δύο άκρως ενδιαφέροντα ονόματα να βρίσκονται στη λίστα της.

Η SRT Yamaha έκανε το ντεμπούτο της το 2019 και με τη τεχνική βοήθεια της εργοστασιακής ομάδας εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα. Έχοντας ένα πολύ δυναμικό δίδυμο αναβατών, πήρε pole position και διεκδίκησε νίκες, όντας μπροστά από την Monster Yamaha σε πολλές περιπτώσεις.

Όμως, ο Fabio Quartararo θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς για την εργοστασιακή ομάδα και μένει μια θέση κενή στην ομάδα η οποία πρέπει να καλυφθεί. Υποψήφιοι για τη θέση αυτή είναι ο Valentino Rossi, που βλέπει την SRT Yamaha Petronas ως τη καλύτερη επιλογή του για το 2021, και ο Jorge Lorenzo.

O Ισπανός αποχώρησε από την ενεργό δράση στο τέλος του 2019, όμως η αίσθηση που πήρε πάνω στην M1, τον άφησε σίγουρα με τις σκέψεις επιστροφής. Από την άλλη, υπάρχει και ο Franco Morbidelli, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και σίγουρα θα παλέψει για τη θέση του στην ομάδα.

Ο επικεφαλής της SRT Yamaha, Razlan Razali, μίλησε για τη περίπτωση των Rossi και Lorenzo για το 2020 και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του προς το πρόσωπο των πρωταθλητών.

Η περίπτωση τους είναι δύσκολη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα την ίδια στιγμή. Δεν έχουμε πατήσει πίστα ακόμα για το πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουμε πάρει αποφάσεις. Έχουμε ακόμα δοκιμές και μετά τους πρώτους αγώνες θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ακόμα τι θα κάνουμε. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση και για τις δύο περιπτώσεις, όμως όταν έρθει η ώρα θα κάτσουμε και θα κάνουμε τις απαραίτητες συζητήσεις.

Η SRT Yamaha θέλει να διατηρήσει τον Morbidelli για την επόμενη σεζόν στην ομάδα, οπότε η μετεγγραφολογία στο συγκεκριμένο θέμα θα είναι έντονη το επόμενο χρονικό διάστημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα θέλατε εσείς να δείτε τους Rossi και Lorezno ξανά ως teammates στην ιδιωτική ομάδα της Yamaha;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles