spot_img

Ευτυχισμένος με το 1-2 ο Charles Leclerc

Ο Charles Leclerc, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη στο GP Μπαχρέιν και το 1-2 της Ferrari, περιέγραψε τη χαρά της νίκης που γεύτηκε ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του μετά τα τελευταία δύσκολα χρόνια.

Ο Charles Leclerc οδήγησε την κούρσα από τον πρώτο γύρο, κατάφερε να διατηρηθεί μπροστά από τον Max Verstappen, παρά τη μεγάλη πίεση που του άσκησε ο Ολλανδός, και στο τέλος εξασφάλισε τη νίκη στο GP Μπαχρέιν, με τη Ferrari να κάνει το 1-2. Πρόκειται για την πρώτη επιτυχία της ιταλικής ομάδας από το 2019 και το GP Σιγκαπούρης, με τον Sebastian Vettel τότε στην πρώτη και τον Charles Leclerc στη 2η θέση.

Ο Μονεγάσκος απέδωσε τα εύσημα στη Ferrari για τη δουλειά που έχει κάνει με το νέο μονοθέσιο, την F1-75:

Είμαι τόσο χαρούμενος, συνεχίζω να λέω το ίδιο πράγμα, όμως τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απίστευτα δύσκολα για την ομάδα. Γνωρίζαμε πως αυτή θα ήταν η μεγάλη μας ευκαιρία. Οι μηχανικοί έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά που έφτιαξαν και μας έδωσαν αυτό το μονοθέσιο, επομένως τώρα ξεκινάει (η χρονιά) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: pole position, νίκη, ταχύτερος γύρος, 1-2 σήμερα με τον Carlos (Sainz). Δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο, συνεπώς όντως λέω ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας υποστηρίζατε τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν ήταν εύκολο, όμως είναι πολύ ωραίο που είμαστε πάλι πίσω στην κορυφή.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις προβλέψεις του ΑΜΝ για το 2022.

Ο Charles Leclerc, έπειτα, αναφέρθηκε στη συνέχιση του αγώνα, μετά την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στα pits:

Δεν το ήθελα (το αυτοκίνητο ασφαλείας) τώρα, όμως έπειτα έκανα μία τέλεια επανεκκίνηση και αυτό μου έδωσε λίγο το περιθώριο στο να διαχειριστώ στη συνέχεια τον αγώνα μου ως το τέλος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Το 2022 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ferrari, η οποία συγκέντρωσε το μέγιστο των πόντων από το GP Μπαχρέιν. Οι φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας, έχουν μεγάλη αισιοδοξία μετά από 2 χρόνια για την πορεία της Scuderia.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles