spot_img

Ο Hamilton χάρηκε με το βάθρο στο Μπαχρέιν

Στην πρεμιέρα της σεζόν, αν και η Mercedes όπως και ο Lewis Hamilton είχαν χαμηλές προσδοκίες, μετά την καταστροφική ανατροπή για την Red Bull κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο και να σημειώσουν πολύτιμους βαθμούς.

Το πρώτο αγωνιστικό τριήμερο για το 2022 ολοκληρώθηκε με πολλή δράση, ανατροπές και την επιστροφή της Ferrari στην κορυφή. Για την Mercedes ήταν εμφανές από την αρχή πως το έργο τους την Κυριακή θα ήταν δύσκολο. Εκκίνησαν τον αγώνα από την 5η και 9η θέση του grid με τα δυο Ασημένια Βέλη να κάνουν δυναμικό ξεκίνημα. Ο Hamilton αν και βρέθηκε πίσω από τον Sergio Perez στην 4η θέση δεν κατάφερε να τον απειλήσει. 

Λίγους γύρους όμως πριν το πέσιμο της καρό σημαίας ήρθε η καταστροφή για την Red Bull. Οι κινητήρες στα μονοθέσια των Perez και Verstappen σταμάτησαν να λειτουργούν, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν. Ο 7φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τερμάτισε στην 3η θέση και φυσικά δήλωσε άκρως χαρούμενος για το απρόσμενο αυτό αποτέλεσμα.

Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Για τους οδηγούς της Red Bull ήταν μεγάλη ατυχία αυτό που συνέβη, αλλά είμαστε ευγνώμων για του βαθμούς που πετύχαμε. Όλοι εργάζονται πολύ σκληρά πίσω στο εργοστάσιο. Θα πάρει χρόνο να βελτιωθούμε και είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά. Η αξιοπιστία του μονοθεσίου είναι το παν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις προβλέψεις του ΑΜΝ για το 2022.

Η μονομαχία ανάμεσα σε Max Verstappen και Charles Leclerc ήταν από τις πιο απολαυστικές του αγώνα. Ο Μονεγάσκος αμύνθηκε εξαιρετικά απέναντι στο νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή κρατώντας την πρωτοπορία και χάρισε την πρώτη νίκη στη Ferrari μετά το 2018. Ο Βρετανός δεν δίστασε να επαινέσει το ιταλικό εργοστάσιο για την απόδοσή τους στην πίστα.  

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πραγματικά χαίρομαι που έχουν επιστρέψει δυναμικά. Είναι μια τόσο ιστορική ομάδα για το άθλημα και ήταν πολύ όμορφο που ο Carlos και Leclerc βρέθηκαν στο βάθρο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι προγραμματισμένος για τις 25 με 27 Μαρτίου, από την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles