spot_img

F1: Απογοητευμένος ο Hamilton μετά το GP Μονακό

Ο Lewis Hamilton δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον πέμπτο αγώνα της F1 στο 2021, όπου έχασε και την πρωτοπορία στο Πρωτάθλημα Οδηγών.

Ο Βρετανός έκανε την χειρότερη εμφάνισή του συνολικά σε όλο το αγωνιστικό τριήμερο εδώ και πολύ καιρό, δείχνοντας ένα πρόσωπο που δεν είχαμε συνηθίσει. Η Mercedes δεν ήταν σε θέση να του προσφέρει ένα μονοθέσιο ισάξιο για νίκη, με τον ίδιο να μην αντλεί το 100% που θα μπορούσε.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Μαΐου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – INDY 500 SPECIAL

Στον αγώνα είχε κακή στρατηγική, η οποία τον περιόρισε στην 7η θέση της κατάταξης. Το χειρότερο για τον ίδιο ήταν πως ξόδεψε 78 γύρους πίσω από την Alpha Tauri του Pierre Gasly, κάτι το οποίο σίγουρα φέρνει απογοήτευση συνολικά για την εμφάνιση αυτή. Μιλώντας τώρα για τον πέμπτο αγώνα της F1 στο 2021, ο Hamilton ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και απογοητευμένος.

Συγχαρητήρια στον Μαξ και την ομάδα του, έκαναν καλύτερη δουλειά από εμάς. Στην Mercedes όμως γινόμαστε πιο δυνατοί μέσα από τις ήττες και τα λάθη μας. Στο Μονακό ήμασταν ξεκάθαρα πολύ κακοί συνολικά όσον αφορά την απόδοση μας. Όμως έχουμε αποδείξει στο παρελθόν πως μπορούμε να επιστρέψουμε μαχόμενοι. Δεν ρίχνουμε ευθύνες, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Πρέπει απλά να ηρεμήσουμε. Έχουμε ακόμα 18 αγώνες και η μάχη αυτή έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μονακό.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στα μαθήματα που παίρνουν ως ομάδα και το γεγονός πως θα δουλέψουν ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Θα δουλέψουμε σκληρά, διότι πρέπει να διασφαλίσουμε πως αυτό δεν θα ξαναγίνει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε αυτή την απόδοση σε οποιοδήποτε αγώνα με τόση εμπειρία που έχουμε. Θα πάρουμε σωστές αποφάσεις. Είναι πολύ επίπονο να παίρνουμε τέτοια μαθήματα, αλλά το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία οδηγών, τέσσερις πίσω από τον Max Verstappen που πήρε τη νίκη στο GP Μονακό.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles