spot_img

F1: Τρεις αγώνες Σάββατο και 24 GP στο πρόγραμμα του 2024

To πρόγραμμα της F1 για το 2024 δημοσιεύθηκε και περιλαμβάνει συνολικά 24 Grand Prix σε διάστημα μεγαλύτερο από εννέα μήνες.

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση αλλά λογική δεδομένων των ακυρώσεων αγώνων που είχαμε τις τελευταίες σεζόν, η F1 ανακοίνωσε από τώρα το επίσημο πρόγραμμα της αγωνιστικής σεζόν του 2024.

Αυτό έχει λάβει την έγκριση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, έχει κατηγοριοποιήσει τους αγώνες για να βελτιωθούν τα logistics και να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τα ταξίδια σε όλο τον πλανήτη και για πρώτη φορά στην ιστορία της Formula 1, θα έχει 24 αγώνες.

Με την Κίνα να επιστρέφει, την Ιαπωνία να μεταφέρεται Απρίλιο, το Αζερμπαϊτζάν να πηγαίνει Σεπτέμβριο και το πρόγραμμα να έχει δύο μεγάλα κενά: ένα το παραδοσιακό του Αυγούστου κι ένα από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας. 

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως οι πρώτοι δύο αγώνες, σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία, θα διεξαχθούν Σάββατο κι αυτό οφείλεται στο Ραμαζάνι. Σάββατο θα γίνει ξανά και ο αγώνας στο Λας Βέγκας.

Πρόγραμμα F1 2024

f1

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles