spot_img

Φέρνει αναβαθμίσεις στη Ρωσία η Renault

H Γαλλική ομάδα θα φέρει νέα εμπρός αεροτομή στο Sochi, καθώς θέλει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον ρυθμό αγώνα.

Ο Nico Hulkenberg παίρνει όλη την ομάδα πάνω του στους πρώτους αγώνες, καθώς στην Κίνα και στο Μπαχρέιν κατετάγη 7ος στις κατατακτήριες. Όμως, κατάφερε να βαθμολογηθεί μόνο στον τρίτο αγώνα της χρονιάς.

Η Renault έχει κάνει τα αναμενόμενα βήματα προόδου που ήθελε για το 2017 και τώρα στοχεύει στη βελτίωση του μονοθεσίου. Ο στόχος της ομάδας, είναι σίγουρα να έχει το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στους τρεις πρώτους αγώνες, αντιμετώπισε προβλήματα στον ρυθμό αγώνα, όμως η νέα αεροτομή που δοκίμασαν στο τεστ του Μπαχρέιν, θα βοηθήσει στον ρυθμό αγώνα που είναι η αχίλλειος φτέρνα της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Bob Bell, είναι αισιόδοξος πως τα νέα κομμάτια θα βοηθήσουν.

«Είναι ξεκάθαρο και δεν έχουμε παραισθήσεις. Το μονοθέσιο πηγαίνει καλύτερα στις κατατακτήριες απ’ότι στον αγώνα, είναι ένα σύμπτωμα της απόδοσης του μονοθεσίου. Δοκιμάσαμε νέα μέρη, μαζί με μια καινούρια αεροτομή στο Μπαχρέιν για να δώσουμε περισσότερη αεροδυναμική απόδοση. Η RS17 δεν έχει την ισορροπία που θα θέλαμε για ένα ολόκληρο stint. Πιστεύουμε πως τα προβλήματα είναι στην αεροδυναμική και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Αν έχεις την απόδοση, το κλειδί είναι να τη διατηρήσεις. Είναι πιο εύκολο να μετατρέψεις την απόδοση των κατατακτηρίων σε ρυθμό αγώνα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles